Kladdkakemuffins, 9 st
100g flytande margarin (använd laktosfri eller mjölkfri vid allergi)
2 ägg
2½ dl socker
1½ tsk vaniljsocker
1 krm salt
4 msk kakao
2 dl vetemjöl
½ tsk bakpulver
Sätt ugnen på 200 grader.
100g flytande margarin (använd laktosfri eller mjölkfri vid allergi)
2 ägg
2½ dl socker
1½ tsk vaniljsocker
1 krm salt
4 msk kakao
2 dl vetemjöl
½ tsk bakpulver
Sätt ugnen på 200 grader.
Vispa ihop ägg och margarin.
Blanda ihop övriga ingredienser och sedan med ägg och margarinet.
Klicka i muffinsformarna och grädda i ugnen ca 8-10 minuter.
Godast är dem efter 1 natt i kylskåpet, servera med valfri tillbehör!
Blanda ihop övriga ingredienser och sedan med ägg och margarinet.
Klicka i muffinsformarna och grädda i ugnen ca 8-10 minuter.
Godast är dem efter 1 natt i kylskåpet, servera med valfri tillbehör!
Viktväktarna: 5 poäng / muffins
Histamin: Här är boven kakao och bakpulver, så inget för histamin känsliga!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar