Du hittar mig även på facebook

lördag 15 mars 2014

Kladdkakemuffins (går även göra laktosfria eller mjölkfria)


Kladdkakemuffins, 9 st

100g flytande margarin (använd laktosfri eller mjölkfri vid allergi)
2 ägg
2½ dl socker
1½ tsk vaniljsocker
1 krm salt
4 msk kakao
2 dl vetemjöl
½ tsk bakpulver

Sätt ugnen på 200 grader.

Vispa ihop ägg och margarin.

Blanda ihop övriga ingredienser och sedan med ägg och margarinet.

Klicka i muffinsformarna och grädda i ugnen ca 8-10 minuter.

Godast är dem efter 1 natt i kylskåpet, servera med valfri tillbehör!



Viktväktarna: 5 poäng / muffins
 
Histamin: Här är boven kakao och bakpulver, så inget för histamin känsliga!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar